introductieduiken

 

 

Duik Centrum Kennemerland geeft  introductielessen. Je kun op deze dagen in een lekker warm zwembad en onder begeleiding van een ervaren instructeur uitproberen of duiken iets voor jou is. De apparatuur die je nodig hebt wordt verzorgt door de club. Als je naar de lessen komt, neem dan ook gerust je familie, partner of vrienden mee. Die kunnen dan toekijken hoe jij heldhaftig te water gaat. En, wie weet,  krijgen ze ook zin om te gaan duiken. Bij Duik Centrum Kennemerland kun je alle cursussen volgen die nodig zijn om sportduiker te worden. De brevetten zijn internationaal erkend via de Nederlandse Onderwatersport Bond, de NOB.

De introductielessen worden, op vrijdagavond,  gegeven in het zwembad bij hotel Van der Valk in Akersloot en ze beginnen om 20:00 uur.  Je hoeft slechts badkleding en een handdoek mee te nemen.

De kosten van de introductieduik bedragen € 5,–.

Hieronder kun je de aanmelding voor de introductie lessen doen. Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in en kies een datum. Het secretariaat neemt dan contact met je op. Eventuele vragen kun je stellen in het tekst venster.

* indicates required field